info@antikvarium.cz
+420 245 007 128

Poštou při platbě předem 90 Kč
Poštou na dobírku 130 Kč

Osobní převzetí po potvrzení dostupnosti:

  • Novákových 393/16, Praha 8 – Palmovka
  • výdejní doba: po—pá 12:00—20:00
Košík
0
logo
LTC BTC accepted here

Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel, 1957

Zboží již není v nabídce
Název: Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel
Autor: Klimentová, Maryna
Nakladatel: SZdN
Rok vydání: 1957
Stav: dobrý
Vazba: pevná bez přebalu plátěná
Kategorie: Kuchařky / Gastronomie
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde

Podobné položky:

Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel

náhled knihy - Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel
150 Kč

Domácí konzervování ovoce a zeleniny

náhled knihy - Domácí konzervování ovoce a zeleniny
60 Kč

Veselé čtení

náhled knihy - Veselé čtení
390 Kč

The machine and the maiden

náhled knihy - The machine and the maiden
100 Kč

Katechismus to geft hlawni prawdy učeni křesťanského ewangelického

náhled knihy - Katechismus to geft hlawni prawdy učeni křesťanského ewangelického
590 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0