Osobní převzetí - Praha 8 - Palmovka
Poštou do ČR - 90 Kč
- při objednávce nad 700 Kč - ZDARMA
Poštou do SR - 120 Kč
Doběrečné ČR i SR - 40 Kč

info@antikvarium.cz
+420 608 217 247


Košík
0
logo
LTC BTC accepted here

Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel, 1957

Zboží již není v nabídce
Název: Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel
Autor: Klimentová, Maryna
Nakladatel: SZdN
Rok vydání: 1957
Stav: dobrý
Vazba: pevná bez přebalu plátěná
Kategorie: Kuchařky / Gastronomie
Zboží již není v nabídce
Pokud máte o zboží zájem a chcete být informováni, až bude znovu v nabídce, můžete zadat poptávku zde

Podobné položky:

Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel

náhled knihy - Co máme vědét o přípravě pokrmů : Technologie přípravy jídel
150 Kč

Nová domácí kuchařka

náhled knihy - Nová domácí kuchařka
195 Kč

Ohňostroj rozkoší

náhled knihy - Ohňostroj rozkoší
300 Kč

Historické rozhledny, Poučné čtení pro mládež Československou

náhled knihy - Historické rozhledny, Poučné čtení pro mládež Československou
250 Kč

Městské divadlo Zlín : 70 sezon

náhled knihy - Městské divadlo Zlín : 70 sezon
300 Kč

Kategorie:

Pokračovat ve výběru zboží
Přejít do košíku
Košík
0