Publikace určená začínajícím i zkušeným provozovatelům pohostinských a hotelových zařízení i studentům hotelových a ekonomických škol poskytuje všestranně užitečné informace vztahující se k problematice provozování restauračních zařízení, bufetů, hostinců, výčepů, barů, hotelů, motelů, botelů, penzionů apod. počínaje postupem při přebírání nemovitostí do vlastnictví nebo do správy, podrobně specifikuje hygienické a požární předpisy, podmínky ubytování, ochranu hostů a jejich majetku, povinnosti zaměstnanců a zaměstnavatele atd.
28 KčCZK
Tato kniha je za nejnižší cenu v rámci nejlepšího stavu.
Česky
Jako nová
Skladem
Více o knize
Více o vydání
- Rok vydání2004
- NakladatelstvíGrada
- ISBN108086724026
- ISBN139788086724027
- Osobní odběr zdarma
- Možnosti doručení
- Možnost vrácení do 14 dnů
- 99 % spokojených zákazníků